top of page

Add a title here. Make it bold and impactful. Add a title here.
Make it bold and impactful. Add a title here. Make it bold and impactful. 


Læs mere her

IMG_2681.jpg
KAB12.jpg
IMG_2574.jpg

Add a title here. Make it bold and impactful. Add a title here.
Make it bold and impactful. Add a title here. Make it bold and impactful. 


Læs mere her

Hvad er Koncept?

Koncept er blevet skabt ud fra en filosofi om, at wayfinding og branding i det fysiske rum er to størrelser, som arbejder hånd i hånd.

 

En god wayfinding skaber en god brugeroplevelse, som påvirker oplevelsen af brandet. Omvendt giver det en dårlig oplevelse, hvis man ikke kan finde vej, og det kan svække styrken af brandet.

fly-2.png

Wayfinding er meget mere end skiltning

Da vi som mennesker også påvirkes af vores intuition, hukommelse, farver, lyde, arkitektur m.v. Derfor vil vi - for at opnå en god wayfinding - ofte tage flere løsninger i brug end ”bare” skiltning, og her kommer vores viden omkring samspillet mellem wayfinding/branding i spil.

 

Samtidig er det svært at opnå en effektiv wayfinding, uden at skiltning indgår som en del af løsningen. Koncept er en del af Dansign, som har drevet tusinder af skilteprojekter siden opstarten i 1982. Derfor har vi et indgående kendskab til, hvad der virker – og hvad der ikke virker.  

Dit brand er vigtigt

For de fleste virksomheder er brandet noget af det aller vigtigste at værne om. Det tager lang tid at opbygge, og konsekvenserne ved et svækket brand kan være store og tage lang tid at genoprette. Derfor ser vi det som vores vigtigste opgave at styrke brugeroplevelsen i bygninger for dermed at styrke virksomhedens brand – det er Koncept specialister i.

Pil.png

Jo mindre man har lagt mærke til wayfindingen, jo bedre i vores optik, for så betyder det, at bevægelses flowet har virket efter hensigten

Carsten-grey.jpg

Vil du vide mere om Koncept

Kontakt Carsten // Senior Project Manager

+45 22 44 46 64

cgj@dansign.dk

Iphone-med-Koncept--Carsten.png
bottom of page